2014. július 9.

Karib-tenger kalózai 5. - A holtak nem mesélnek


Elérkezett az ideje, hogy Jack Sparrowék a Karib-tenger kalózai 5. részében ronda, démoni szörnyek nélkül hajózzanak a tengeren.


A folytatásról Jerry Bruckheimert, a film producerét faggatták, aki arra a kérdésre, hogy "lesznek-e démoni szörnyek a Karib-tenger kalózai 5. részében?" azt válaszolta, hogy nem, a franchise folytatásában inkább visszatérnek az első rész tematikájához, és magára a kalózkodásra fókuszálnak. 

Úgy látszik, a készítők hallgatnak a nézői véleményekre, mert míg a Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka milliók szívét nyerte meg, köszönhetően Johnny Depp bravúros alakításának Jack Sparrowként, addig a későbbi részek - melyekben sorra bukkantak fel a legkülönfélébb szörnyek -, népszerűsége fokozatosan hanyatlani kezdett.
Noha a rajongók egy részének tetszett az ilyen irányú változás, sokan pont ezt kezdték el kifogásolni, és azzal érveltek, hogy emiatt mind a filmek, mind Johnny Depp (aka Jack Sparrow) elvesztette természetes vonzerejét, izgalmát.

A film bemutatóját egyelőre 2016-ra napolták. Az viszont biztos, hogy Johnny Depp mellett Geoffrey Rush is visszatér Barbossa kapitány szerepében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése